Specialisme

Soms moet er iets worden aangepast, gelast of gemaakt worden om een fiets te kunnen maken. Dan bent u bij Cyclepassion aan het juiste adres.

Metaal Werkplaats

We hebben een kleine metaal werkplaats waar we kunnen draaien, frezen, lassen, zandstralen, polijsten allemaal uiterst nauwkeurig.

Wiel richten

Wielen zonder slingering en met strakke spaken gaan langer mee. Het is uitermate belangrijk dat dit goed gebeurd. Wij spaken de wielen met een nauwkeurigheid binnen 0.05 mm slagvrij.

Afstellen schoenplaatjes


De positie van de schoenplaatjes is zeer belangrijk voor de krachtoverbrenging en het goed functioneren van de knieën. Bij ernstige drukpijnen aan de voeten kan de drukmeting in de schoenen (tijdens het fietsen) een grote hulp zijn.

Wij bezitten de kennis om uw schoenplaatjes perfect af te stellen zodat u blessure vrij kunt fietsen.

Verder verhoogd het de efficiëntie van de kracht naar de pedalen toe. De bal van je voet dient exact boven de pedaalas te staan

Frame hoogte bepalen


Iedereen is anders en daarom is de hoogte van het frame ook belangrijk.

Het is belangrijk om te weten welk model fiets voor u geschikt is. De framegeometrie is namelijk van invloed op uw zitpositie (rechtop, iets voorovergebogen of zeer sportief). En wat is uw beste zithouding, zodat u klachten aan schouders, polsen, rug, nek en knieën voorkomt? Laat u bij Cyclepassion vakkundig opmeten met het Bodyscanning meetsysteem. Zo vindt u de fiets die het beste bij u past.